Hej Anna!
Jag vill tacka för en kurs där jag lärt mig otroligt mycket.
Du gav mig väldigt mycket som jag kan ta med mig i framtiden och din utlärningsstil passade mig som handen i handsken. Ser fram emot nästa kurs med dig
Jakob Gullberg AMDSH22

Hej Anna.
Måste faktiskt passa på o tacka dig personligt.
Har tagit enorma kliv utanför min comfortzone och börjat kliva ur den onda cirkeln. Jag hade aldrig varit där jag är idag om det inte var för dig.
Klappa dig på axeln, tusen tack för all hjälp under denna kurs. Har aldrig lärt mig så mycket om mig själv som jag gjort på dessa månader med dig.
Verkligen tack!
/Mathias Lindh AMDS21HA

”Det finns få lärare som är så entusiastiska och drivna som Anna är!
Hennes utbildning på IHM har gett mig goda kunskaper inom försäljning som jag har haft stor nytta av i arbetslivet. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre förberedelse inför min roll som säljare”.
Jennifer Blackwell IHM SITS19

”Anna har stenkoll på säljteknik och hur man verkligen skapar värde för sina kunder. Jag hade Anna som lärare i försäljning när jag studerade på IHM Business School, Anna är otroligt kompetent och har en fantastisk förmåga att lära ut. Idag jobbar jag som säljare på ett av Sveriges största IT-driftsbolag och har extremt mycket nytta av lärdomen jag fått av Anna.”

Kan varmt rekommendera Anna.
Hampus Olsson IHM/Iver