”Med Annas hjälp har vi fått in en tydligare styrning, ett säljfokus och som en följd når vi bättre säljresultat.”
Andreas Svensson, VD

”Tack för ditt stöd. Du är grym på det du gör och även en grym människa. Med din hjälp har jag utvecklats i min säljfunktion och jag vet att jag kan alltid får den hjälp jag behöver, när jag behöver den. Hjärtat på rätt ställe.”

Ali Mohammadian, Group Manager

”Vi på Conmore är ett medelstort teknikkonsultbolag med visionen att vara ”det självklara valet” för drivna ingenjörer där vi med enastående personalpolicy och värderingar månar om varje individs utveckling och nyttjar den unika spetskompetens och styrka som finns hos varje person. Vi fightas dagligen mot stora drakar med större muskler både personellt och ekonomiskt. För att fortsätta lyckas måste vi både vara smartare och hela tiden utvecklas, inte minst i vårt säljarbete.

Vi har anlitat Anna under ett antal år med syftet att utveckla våra säljare inom flera olika delar i säljprocessen. Anna som utbildare visar alltid ett stort engagemang, har hög kunskap och hon är alltid väl förberedd. Som kund känner jag att hon inte bara gör ett bra jobb för oss utan att hon bryr sig om att vi ska lyckas

Med Annas hjälp har vi fått en tydligare styrning, ett säljfokus och som en följd når vi bättre säljresultat. Våra säljare har bätter självförtroedne och lyckas bättre både i dialog med kund och i affärsdelen

Vi är mycket nöjda och kommer även fortsättningsvis anlita Anna för att fortsätta utvecklas och bli ännu mer slipade inom sälj. Jag kan varmt rekommendera Anna till alla som funderar på att ta in en säljcoach.”

Andreas Svensson, VD