Vi är oerhört nöjda med vårt samarbete med Prestera Utbildning och jag vill gärna rekommendera Er som utbildningsföretag, samtidigt som jag ser fram emot ett fortsatt samarbete.

På Sparbanken Öresund har vi valt att tänka och göra saker annorlunda. Det gör att vi alltid kan sätta dig, och regionen där du lever och verkar, i fokus. Vi jobbar hårt för att förstå vem du är, vilka behov du har och hur din vardag ser ut. Oavsett om du är privatperson eller företagare, stor eller liten, gammal eller ung…

Nära dig

Vi vill finnas där du är. Vi har kontor i hela västra Skåne och vårt huvudkontor ligger i Malmö. Därmed är vi den enda banken som har fullt fokus på Öresundsregionen. Som en mötesplats och motor i den regionala ekonomin vet vi vad som är viktigt här. Hos oss får du en ny bank med lång erfarenhet. Sparbanken Öresund bildades 2010 men våra rötter finns i flera lokala sparbanker – den äldsta grundad 1833.

Mellan 2009 – 2011 arbetade vi med Prestera Utbildning för att förbättra oss i våra kundförhållanden.

Vår målsättning var att öka kundnöjdheten och samtidigt öka kundstocken.

Vi lyckades över all förväntan, kunderna strömmade till och vi ökade vår lönsamhet väsentligt. Dessutom tyckte kunderna att det var trivsamt att vara kunder hos oss, vi lyckades skapa en stämning som gav en väldigt positiv spiral, både för kunder och medarbetare.

Prestera Utbildning lyckades få medarbetarna att själva lägga upp riktlinjerna för hur vi ville arbeta, både individuellt och som grupp. Alla blev sedda och arbetade, var och en efter sin förmåga, för att uppfylla våra gemensamma mål.

Med vänlig hälsning

Lisbeth Barchan, Kontorschef, Sparbanken Öresund